Motul

Tomos Pogodaka: 3348

Motul grupacija je prisutna na međunarodnom tržištu u sektoru maziva visokih performansi i specijalizovana je za dve oblasti koje se dopunjuju, ali podrazumevaju specifičnu vrstu znanja i iskustva: automobilsko tržište i industrijska primena.

Više od 150 godina postojanja. Drugim rečima, više od veka i po neprekidnih aktivnosti koje su vodile Motul ka modernizaciji i samom tehnološkom vrhu. Neprekidno traganje i odlučnost da se ide napred doveli su firmu u zavidan položaj u ovom sektoru – ona uživa međunarodni ugled i svi joj odaju priznanje za kvalitet proizvoda, sposobnost da pronalazi novine i učešće u takmičenjima.

Motul je firma sa izuzetnim rezultatima u oblasti maziva zahvaljujući:

• 150-godišnjem postojanju marke,
• slobodi prilikom pravljenja strateških i tehnoloških izbora,
• sposobnosti da pronalazi nova rešenja i sklapa partnerstva i
• osoblju koje predano radi svoj posao.

Motul Automotive sastavlja recepture, proizvodi i prodaje maziva za motorna vozila (motocikle, automobile, rekreativna vozila itd.) u više od 100 zemalja. Osim toga, nudi širok asortiman artikala za održavanje vozila kao i usluge kojima se poboljšava kvalitet svakodnevnog života kupaca.

 

MotulTech sastavlja recepture, proizvodi i prodaje maziva za industrijsku primenu. Proizvođač koji koristi proizvod firme MotulTech dobija ne samo tečnost za rezanje ili mazivo za održavanje, već i rešenje za povećanje produktivnosti.

MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi vrši prodaju  kompletnog Motul asortimana. Kontaktirajte nas za više informacija o Motul proizvodima ili posetite stranicu Motul srbija 

Štampa

Related Articles