Ime Villager se od 2005. godine vezuje za proizvode vrhunskog kvaliteta i pristupačnih cena namenjene hobi i poluprofesionalnim  majstorima i zanatlijama. Paleta proizvoda Villager obuhvata pažljivo odabrane artikle – alate za domaćinstvo i vrt testirane u realnim uslovima koji ispunjavaju najviše standarde pouzdanosti i odgovarajuću opremu potrebnu za njihovu bezbednu upotrebu.
 
Prateći najnovije trendove, Villager u svom portfoliju zastupa inovativna rešenja i ergonomski dizajnirane proizvode sa praktičnim funkcijama za olakšan rad. Uz mrežu servisa dostupnu sadašnjim i potencijalnim korisnicima asistencija i rezervni delovi su na dohvat ruke, a dugovečnost proizvoda zagarantovana.
 
Sve što Vam je potrebno za vrt, travnjak, poljoprivredno zemljište, kuću ili stan možete potražiti pod Villager oznakom Tool ili Garden uz opciju preuzimanja uputstava za lakše rukovanje našim proizvodima.
 
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi vrši prodaju i servis Villager proizvoda. Detaljan asortiman možete potražiti u našem prodajnom objektu, ili pogledajte na stranici Villager.rs.

Baneri

Broj pregleda članaka
387351
Veb veze
2