Tomos
Sve iz Tomos proizvodnje
Šta vozite na 2 točka?
Možda električni skuter...
Avanture
Da li vas izazivaju avanture u prirodi na dvotočkašu?
Motorne testere
Nakoliko svetskih brendova
Kako šišate travu?
Možda Vam je potrebna traktorska kosačica?
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Kosačice
Sredite konačno travnate površine

Villager

 
Ime Villager se od 2005. godine vezuje za proizvode vrhunskog kvaliteta i pristupačnih cena namenjene hobi i poluprofesionalnim  majstorima i zanatlijama. Paleta proizvoda Villager obuhvata pažljivo odabrane artikle – alate za domaćinstvo i vrt testirane u realnim uslovima koji ispunjavaju najviše standarde pouzdanosti i odgovarajuću opremu potrebnu za njihovu bezbednu upotrebu.
 
Prateći najnovije trendove, Villager u svom portfoliju zastupa inovativna rešenja i ergonomski dizajnirane proizvode sa praktičnim funkcijama za olakšan rad. Uz mrežu servisa dostupnu sadašnjim i potencijalnim korisnicima asistencija i rezervni delovi su na dohvat ruke, a dugovečnost proizvoda zagarantovana.
 
Sve što Vam je potrebno za vrt, travnjak, poljoprivredno zemljište, kuću ili stan možete potražiti pod Villager oznakom Tool ili Garden uz opciju preuzimanja uputstava za lakše rukovanje našim proizvodima.
 
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi vrši prodaju i servis Villager proizvoda. Detaljan asortiman možete potražiti u našem prodajnom objektu, ili pogledajte na stranici Villager.rs.

Štampa   El. pošta

Related Articles

Broj pregleda članaka
500393
Veb veze
2

Ko je na mreži: 24 gostiju i nema prijavljenih članova

Free Joomla template by Ltheme